Bli medlem

Vill du förkovra dig inom området djurtandvård?
Som medlem i Svenska Sällskapet för Djurtandvård får du:

  • Våra medlemsbrev via mail
  • Tillgång till medlemssidorna på hemsidan där du bland annat hittar "Guldkorn" från tidigare kurser
  • Delta i våra årliga kurser
  • Tillgång till SSDt:s diskussionsforum på Facebook
Medlemsavgift 2022: 200 kr

Du blir medlem genom att betala medlemsavgiften i vår butik.

Ange dina personuppgifter inklusive yrke och e-postadress under angiven rubrik. Glöm inte att ange din arbetsplats. Det hjälper oss att skriva namnskyltarna till årets kurs.

Som ny eller gammal medlem kan du läsa mer om SSDt på den lösenordskyddade medlemssidan. För att få tillgång till medlemssidan använder du lösenordet som skickas i ett separat mail.

Kvittot kommer så snart betalningen är registrerad i webshopen.

Medlemskap för studenter i aktuella yrkeskategorier är gratis - nästan. Av betalningstekniska skäl kostar det 1 kr. Är du student köper du ett medlemskap för 1 krona i webshopen. 

kassoren@ssdt.se


Betalning sker via webshopen

Anledningen till att vi valt en webshop är för att minska administrativt arbetet med omärkta betalningar. Vi får en automatisk uppdatering av dina uppgifter som mail, mobilnummer och adress. För betalning av kursavgifter blir det lättare för arbetsgivare att följa betalningslänken och betala samt direkt få kvitto på betalningen.

Eftersom vi av miljöskäl helst distribuerar våra medlemsbrev via mejl är det viktigt att du anger korrekt e-postadress när du registrerar dig och betalar medlemsavgift. Vänligen betala varje medlemskap per betalning så vi får korrekt mail registrerad. 

Medlemskap SSDt 2022 - student
Gratis!

Köp produkten i webshopen för 0 kr samt mailat dina personuppgifter till vår kassör.

Kassör mail